УКРАЇНА

Центральна виборча комісія

Постанова

м. Київ

23 липня 2013 року № 177

Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 27 жовтня 2012 року № 1906

Керуючись статтями 11 – 13 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

Внести до Порядку надання інформації, створеної з використанням системи відеоспостереження, затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 27 жовтня 2012 року № 1906, такі зміни:

1) пункт 2.1 викласти у такій редакції:

"2.1. Центральною виборчою комісією розглядаються запити:

 правоохоронних органів та судів, що надійшли до Комісії протягом одного року з дня офіційного оприлюднення результатів виборів народних депутатів України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі;

політичних партій – суб’єктів виборчого процесу та кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах, що надійшли до Комісії до завершення виборчого процесу.

Запити можуть подаватися до Центральної виборчої комісії після складення протоколу дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців на відповідній виборчій дільниці, у тому числі з поміткою "Уточнений".

З урахуванням технічних можливостей Центральна виборча комісія розглядає запити та надає відеоматеріали протягом п’яти робочих днів.";

2) в абзаці другому пункту 3.1 слова "заявнику", "заявника" замінити словами відповідно "запитувачу", "запитувача";

3) пункти 3.5, 3.6 викласти у такій редакції:

"3.5. Центральна виборча комісія розглядає запит, поданий у встановлені пунктом 2.1 цього Порядку строки, за умови дотримання запитувачем вимог, передбачених пунктом 3.4 цього Порядку.

3.6. Запит, поданий з порушенням строків, установлених пунктом 2.1 цього Порядку, або вимог, передбачених пунктом 3.4, повертається запитувачу Головою Центральної виборчої комісії або іншим членом Центральної виборчої комісії за дорученням Голови Центральної виборчої комісії без розгляду протягом п’яти робочих днів з дня надходження цього запиту."

2. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова Центральної виборчої комісії   М. ОХЕНДОВСЬКИЙ